20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0003_2048px.jpg

Elke dag is een kans voor een nieuw begin

20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0088_2048px.jpg

Rommelkont

Rommelkont, chaoot, sloddervos, ik was het allemaal. Mijn kamer en later mijn huis zijn altijd chaotisch geweest. Ik schaamde me regelmatig als ik onverwacht bezoek had. Het moment dat ik kinderen kreeg was voor mij een omkeerpunt. Met alle spullen en taken die er toen bij kwamen, leverde de rommel en hoeveelheid spullen echt stress op. Ik kreeg er steeds meer last van.

 

 


20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0053_2048px.jpg

Opgeruimd

Precies toen kreeg ik het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo in handen en raakte meteen geïnspireerd. De handvatten die hierin staan zijn simpel en overzichtelijk en het boek beloofde een blijvende verandering. Wie wil dat nou niet? Kratten met spullen en zelfs meubels en kasten zijn de deur uit gegaan. Ons huis is nu opgeruimd, overzichtelijk en gevuld met alleen maar spullen waar we blij van worden. Het heeft mij zoveel gebracht. Ik voel weer rust en heb meer energie dan ik in jaren heb gehad.


KonMari consultant

Tijdens het KonMari seminar 2017 in New York. Credits foto Robert Orlowski.

Tijdens het KonMari seminar 2017 in New York. Credits foto Robert Orlowski.

Omdat de methode van Marie Kondo mij zoveel gebracht had besloot ik in 2017 naar New York te gaan voor een seminar van Marie om zelf KonMari consultant te worden en andere mensen te helpen met ditzelfde probleem. Voor mij kwam hier alles samen, ik kon mijn eerdere opleidingen culturele antropologie en pedagogiek inzetten om mijn begeleiding als professional organizer nog meer diepgang te geven. Mijn passie is altijd geweest om mensen te helpen en ik hou ervan dit op een praktische manier in te vullen.

Als gecertificeerd KonMari consultant help ik andere vrouwen om weer grip te krijgen op de rommel thuis. Om een blijvende verandering te bewerkstelligen en nooit meer terug te gaan naar de chaos in die het nu is. Ik leer vrouwen om weer ruimte en tijd voor zichzelf te maken. Dat doe ik natuurlijk door ze te helpen alles grondig op te ruimen, maar vooral ook door ze te leren kiezen waar ze blij van worden.
 


Uniek

20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0094_2048px.jpg

Ik onderscheid me van andere professional organizers doordat ik heel goed begrijp hoe is het is om een rommelig huis te hebben. Mijn missie is altijd om een leefomgeving te creëren waar jij als mens heel blij van wordt, die past bij hoe jij je leven wilt inrichten. En die ervoor zorgt dat jij je tijd en energie weer kan steken in dingen waar je gelukkig van wordt. Vrouwen op die manier in hun kracht zetten geeft mij een hoop energie. Ik vind het fantastisch om te zien wat dit proces allemaal teweegbrengt.

Ben jij er ook klaar mee om altijd een rommelig huis te hebben? Wil je weer tijd en ruimte voor jezelf en energie om te doen waar jij blij van wordt? Boek dan nu een gratis telefonisch consult!