20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0055_2048px.jpg

Maak een einde aan de onrust

Een huis waarin je niet tot rust kunt komen voelt niet aan als een fijn thuis. Je voelt de onrust van de stapels spullen en de rommel achter de kastdeurtjes. Je bent tijd kwijt aan het zoeken spullen. Je raakt gefrustreerd als je voor de zoveelste keer niet het plakband of je sleutels kunt vinden. Thuis wil je kunnen ontspannen en weer opladen voor al de belangrijke en leuke dingen waar jouw leven mee gevuld is. Thuis wil je tijd hebben voor jezelf, je partner of je kinderen, om leuken dingen te doen. Je bent er echt aan toe om daar nu een begin mee te gaan maken. En daarmee help ik je graag!

 
20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0009_2048px.jpg

Opruimsessie- Losse module

Tijdens een opruimsessie gaan we samen ruim een dagdeel (5 uur) aan de slag. We gaan werken aan 1 van de categorieën uit de methode van Marie Kondo, waarmee ik werk.

Is de methode nog helemaal nieuw voor je? Dan beginnen we met kleding. Tijdens de sessies gaan we aan de slag met het selecteren en organiseren van je kleding, zodat jij voortaan met een glimlach voor je kledingkast kunt staan. Je leert al doende de methodiek kennen, zodat je ook daarna verder kunt gaan met de rest van je huis.

Ben jij al bezig met de methode, maar ben je vastgelopen bij een bepaalde categorie of wil je hulp ergens bij? Ook dan is het boeken van een losse module een goede investering. Ik help je weer op weg!

Pakketten

20180814_SimonaGraszl_Didy_Branding_Leiden_0033_2048px.jpg

Weet jij al dat je meerdere sessies wil boeken? Kies dan 1 van mijn pakketten. Elke sessie duurt een ruim dagdeel (5 uur). Daarin gaan we systematische door alle spullen van je huis per categorie. Neem voor meer informatie contact met me op, dan bespreken we samen wat het beste bij jouw situatie zou passen.