Privacy verklaring

05-10-2018

Didy A. van der Lans-Lempsink, gevestigd aan Griegstraat 40 te Leiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze Privacy Verklaring.

Didy van der Lans is te bereiken via didy@beginbijjehuis.nl

Contactgegevens

Didy van der Lans

Begin bij je Huis

Griegstraat 40

2324 BA Leiden

+31616830984

Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan mij verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.

Om je aanvragen voor mijn gratis blogs, artikelen, video’s, nieuwsbrief, je aanvraag vooreen van mijn gratis webinars, videoseries, checklists, enquetes etc. óf om je bestelling van een van mijn diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik gegevens van je nodig.

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in deze Privacy Verklaring, tenzij ik hier van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming voor heb verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e- mail of anderszins een vraag aan me stelt. Alleen als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, gebruik ik je emailadres en naam om je mijn nieuwsbrieven of gratis programma’s te sturen.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn neem dan contact met me op via didy@beginbijjehuis.nl

Deze Privacy Verklaring is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met ons deelt:

  1. Online, als je mijn website bezoekt, www.beginbijjehuis.nl en

  2. Offline als je informatie met me deelt, bijvoorbeeld als je jouw emailadres aan me geeft op een evenement omdat je mijn nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen of wanneer je een dienst of product offline koopt.

Door mijn website te bezoeken, ga je akkoord met deze Privacy Verklaring en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op mijn websites. Ook wanneer je offline gegevens met me deelt, ga je akkoord met deze Privacy Verklaring.

Ik sla jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database van mijn Email Marketing Automatiseringssysteem, Mailchimp. Voor het volgen van webinars wordt jouw mailadres opgeslagen in een beveiligde database van mijn webinarsoftwareprogramma WebinarGeek. Ik wijs je erop dat Mailchimp en WebinarGeek voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Verklaring hanteren.

Op al mijn websites worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar mij verstuurd. Ik geef je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en deel op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in dit Privacy Verklaring worden geschreven.

De informatie die ik verzamel

Op mijn websites verzamel en/of ontvang ik twee soorten informatie:

1. Persoonsgegevens die je actief aan mij verstrekt

Als je je aanmeldt om de nieuwste artikelen, blogs en video’s via mijn nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen, deelneemt aan een van mijn enquêtes of je aanmeldt voor een webinar of andere vorm van gratis inspiratie, dan vraag ik je gegevens met me te delen, zoals je voornaam, achternaam en emailadres.

Ik verzamel geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt tenzij je deze vrijwillig zelf met ons hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven of informatie te ontvangen.

Wanneer je een dienst of product aanschaft, vraag ik naast je voornaam, achternaam en emailadres ook om je adres en telefoonnummer. Als je bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vraag ik je BTW nummer zodat ik de BTW kan verleggen.

Je adres vraag ik om je factuur netjes op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen.

Je telefoonnummer vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van mijn trainingen, programma’s of diensten.

Ik gebruik voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving. Om de betaling en facturering mogelijk te maken stuur ik jouw betaalgegevens rechtstreeks vanuit mijn beveiligde betaalomgeving naar mijn Payment Service Provider Mollie en naar mijn facturatiesysteem Moneybird. Mollie voert voor mij jouw betaling uit. De facturen die je van mij ontvangt worden gemaakt en naar je verstuurd door Moneybird. Ik wijs je erop dat Mollie en Moneybird voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Verklaring hanteren.

2. Persoonsgegevens die om technische redenen automatisch aan mij worden doorgegeven

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van mijn websites automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan mijn systemen wordt verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internetbrowser. Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je deze website bezocht. Ik verwijs je naar de algemene voorwaarden & cookiebeleid voor meer informatie over cookies op mijn websites

Hoe ik je gegevens gebruik

  • Ik mail je om de diensten of producten die je hebt gekocht te leveren, zoals de registratielink voor mijn leeromgeving, de factuur en updates van de blogs en video’s

  • Ik mail je (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven, mijn nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s

  • Ik mail je als je dit expliciet hebt aangevraagd om je gratis waardevolle informatie toe te sturen. Hierna zal ik je niet automatisch op mijn maillijst zetten maar je expliciet vragen of je dit wilt waarbij je expliciet toestemming geeft of juist niet.

  • Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven bij mijn diensten en producten en mijn leeromgeving die je hebt gekocht.

  • Ik mail je mogelijk ook om je feedback te vragen over mijn producten en diensten.

  • Ik mail je om je te informeren over mijn diensten en producten en die van mijn samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat je die echt super interessant kunt vinden. Ik houd hiervoor graag bij wat je eerder bij mij gekocht of aangevraagd hebt zodat ik je niet onnodig lastig val met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doe ik alleen als je expliciet toestemming hebt gegeven om mijn nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij mij hebt gekocht.

  • Ik gebruik je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie ik werk uitbesteed (zoals technisch support, marketing support, klantenservice) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van mijn diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of mijn programma’s of om vragen en problemen bij mijn leeromgeving voor je op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

  • Ik deel mogelijk jouw emailadres met Facebook voor het aanmaken van een Custom Audience in de advertising tool van Facebook. We uploaden dan de emailadressen van onze lezers om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw emailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail me dan op didy@beginbijjehuis en dan zorg ik dat het niet gebeurt.

  • De inloggegevens die je aanmaakt voor mijn leeromgeving voor trainingen en programma’s worden versleuteld opgeslagen. Ik kan jouw wachtwoord niet inzien en krijg in de leeromgeving alleen je gebruikersnaam en e-mailadres te zien.


Affliates en samenwerkingspartners

Op mijn website plaats ik mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat die informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad je aan de Privacy Verklaring en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Als je je hebt aangemeld op mijn websites voor mijn nieuwsbrief of webinars en andere gratis dingen die ik deel, mail ik je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat we je beloofd hebben. We gebruiken hiervoor het mailprogramma Mailchimp.

Dat betekent dat Mailchimp jouw gegevens ook ontvangt. Ik verwerk deze gegevens voor zolang als je op mijn maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je aan mij hebt doorgegeven kun je ten allen tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar didy@beginbijjehuis.nl

Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van mij ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor mijn nieuwsbrief, zal ik je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kan ik (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je mij hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een email naar didy@beginbijjehuis.nl

Tot slot wijzen we je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Let op met informatie die je openlijk deelt onder meer op mijn websites of Social Media

Ik vind jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy. Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op mijn blogs, in de chat tijdens mijn webinars of op mijn social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten mij. Ik houd mij niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

Wijzigingen in dit privacy verklaring

Eventuele wijzigingen van mijn website kunnen leiden tot wijzigingen in dit Privacy Verklaring. Ik raad je daarom aan dit Privacy Verklaring regelmatig nog eens te lezen.

Vragen over het privacy verklaring

Ik houd dit Privacy Verklaring up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar didy@beginbijjehuis.nl en zet “privacy verklaring” in de onderwerp regel van je email. Naar algemene voorwaarden? Klik hier